|
goltix
|
 |
« : Listopad 13, 2010, 01:28:03 » |
|
Witam,
Słuchałem już polskiej stacji parę lat temu, ale zrezygnowałem i przeniosłem się na inne radio, bo polska stacja miała mało utworów i brakowało nowości. Teraz w poszukiwaniu sensownego radia internetowego trafiłem tu znowu i widzę, że dużo się zmieniło, więc chciałem pogratulować pomysłu i wytrwałości.
Moja propozycja: Kanały które są stworzone, bardzo fajnie mają dobrany rodzaj muzyki do kategorii i nie zamulają, ALE: Gdy słucham TOP 100, to są same nowości, gdy słucham lat 80' to nowości nie ma. Fajną możliwością było by opcja mieszania poszczególnych kanałów. Ja np. uwielbiam polską muzykę, lata 80, najnowsze hity i hity sprzed paru lat. Wiem, że mogę sobie dodawać poszczególnych wykonawców, ale po co to robić, jak kanały radiowe są fajnie dobrane. Reasumując: Dobrą opcją była by możliwość stworzenia radia z istniejących kanałów lub też możliwość ustawiania w procentach mieszania utworów, np: Polskie muzyka: 30 % Lata 80'te 50 % TOP 100: 20 %
Nie wiem jak pod kątem technicznym by to wyglądało, ale opcja na pewno spodobała by się wielu słuchaczom.
|