Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Powtarzające się utwory w Moim Radiu  (Przeczytany 1256 razy)
Slowianin
Newbie
*

« : Luty 28, 2011, 10:08:01 »

Od pewnego czasu widzę, a właściwie słyszę, że w moim radiu powtarzają się pojedyncze piosenki z puli.
W puli swojego radia mam 210 piosenek (14 pełnych stron), a przez cały tydzień usłyszę może 70.
Czy jest możliwość ustawienia, bądź utworzenia ustawienia "Repeat all", które nie pozwoli odtworzyć się piosence zanim nie odtworzy się cała lista?

http://www.polskastacja.pl/myradio/index.php?id=14440&uid=u3qvob2rtim3p0ih20fh74cis6   moje radio

Cel? Żyć z dnia na dzień chwytając piękne chwile, depcząc problemy jak chodnik.
"In certain,extreme situations, law is unadequate. In order to shame it's unadequacy, it is necessary to act outside the law, to pursue... natural justice."
-F.Castle
"Now I have a machine gun. Ho ho ho"
-J.McClane
Administrator
Administrator
Full Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Marzec 02, 2011, 05:30:08 »

Utwory swą losowane i wygląda na to ze tak akurat losuje. Ale mysle ze moznaby to przerobic. No nic pogadam z webmasterem.
udziar
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Lipiec 15, 2011, 09:20:40 »

Ten problem sie powtarza regularnie. Ja mam w swoim kanale ok 500 utworów. Tych dodanych jako pierwsze nie gra wogole, a te ostatnio dodane potrafi grać jeden po drugim i ciagle te same 30 moze 40 kawałków.

Ewidentnie funkcja RANDOM nawala.
Mozna coś z tym zrobić? Może w kodzie programu programista zapomnial wpisac "Randomize" Język
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: