Uważam że tworzenie swojego radia jest tu całkowicie nie udane, mimo że wybieram i dodaje utwory do swojego radia przez 30min nie słyszałem ani jednego!!!
Robi się swoje radio a trzeba słuchać i dodawać na czarną listę setki jak nie więcej utworów:/ zmiany są konieczne i to poważne, bez obrazy ale jak dla mnie "swoje radio" to dla mnie wielki niewypał:/
Drogi Piotrze nie rozumiem zarzutów, bo własnie od wczoraj jest dokładnie inaczej niz jak to napisałeś.
Podstawowe pytanie ile miałeś piosenek wybranych do sekcji "Ulubione piosenki"?
Po przekroczeniu 30 piosenek w ulubionych mozesz sobie włączyć funkcje w playerze "Tylko ulubione", system wtedy będzie grał tylko utwory te które wybrałes do ulubionych. (chyba o to Ci chodziło?)
Poza tym swoje utwory mozesz tez dodawać do ulubionych:
- wyłączając funkcję "Gram ulubione" - wtedysystem serwuje Ci oprocz piosenek z ulubionych takze inne z zasobow gotowych kanalow ktore okresliłes przy tworzeniu stacji. Wówczas naciskając na "+" dodajesz do ulubionych, nacioskająć na "-" wrzucasz na czarną listę, jezeli przesluchasz utwór i nie klikniesz na "+" lub "-" lub klikniesz na pomiń, to znaczy ze nie dodałeś tego utworu ani do ulubionych, ani na czarną listę, w przyszłości system moze Ci ponownie zaproponowć ten utwór do odtwarzania.
- mozesz dodawac piosenki do ulubionych recznie korzystajac z wyszukiwarki na anszej stronie i po kliknieciu na czerwona ikonę "+" obok piosenki (musisz byc zalogowany oczywisci).
- mozesz dodawać piosenki do ulubionych słuchając naszych gotowych stacji za pomocą webplayera, wtedy jak leci numer ktory Ci sie spodoba klikasz tylko na czerwona ikonke "+" obok aktualnie odtwarzanej piosenki (oczywiscie tez musisz byc zalogowany).
Aby sie dowiedziec ile masz piosenek w ulubionych:
- logujesz sie
- wchodzisz na sekcje "Stwórz swoje radio" i tam znajdziesz listę Twoich utworzonych kanałów. Klikasz na "Edycja" obok utworzonego kanału, a potem zakładka "Ulubione" - zobaczysz wtedy jakie pisoenki są w ulubionych i ile ich jest.
Poprobuj i daj znac, czy działa.