Strony: 1 ... 5 6 [7]
  Drukuj  
Autor Wątek: STWORZ SWOJE RADIO - tu zgłaszamy problemy i sugestie.  (Przeczytany 26121 razy)
michal11991
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #90 : Lipiec 20, 2010, 08:50:27 »

A ja mam takie pytanko... czy można bezpośrednio z linku włączyć radio z ulubionymi utworami? Chciałbym aby inni słuchali tego co wybrałem bez potrzeby instruowania ich "kliknij w to"
Administrator
Administrator
Full Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #91 : Lipiec 24, 2010, 11:05:31 »

Link do stacji można pobrać oczywiście i bezpośrednio z linku stację uruchomić. Np.
http://www.polskastacja.pl/play.php?radio=13732
rok4d
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #92 : Sierpień 31, 2010, 08:51:19 »

Witam!
Ja mam jedną sugestię. Jeśli była ona zgłaszana to przepraszam ale nie chciało mi się czytać całego wątku.
Czy można aktywować przycisk "Pomiń utwór" słuchając "Tylko ulubione", ponieważ czasem system losuje tą samą piosenkę pod rząd i nie można nic z tym zrobić jak jej przesłuchać lub odkliknąć "Tylko ulubione"
ossy
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #93 : Wrzesień 25, 2010, 12:22:45 »

Witam,
czy PS mogła by naprawić możliwość edycji w tym radiu? Nie moża go ani usunąć, choć pojawia się komunikat, że zmiany zapisano, ale zmian nie ma... To jednak można przeżyć, wkurza mnie cholernie niemożliwość zmiany nazwy radia. I znowu... system pokazuje że jest taka możliwość, zmieniam nazwe, zapisuje, czytam, że zmianę zapisano... Ale niesetety nazwa jest taka sama...

Edycja, edycja i jeszcze raz edycja... Trwa to od 2009 roku liczylam, że w końcu to ktoś wyeliminuje, ale niestety nie... wiec zgłaszam liczac na reakcje.
Administrator
Administrator
Full Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #94 : Grudzień 06, 2010, 02:00:25 »

Testowalem zmiane nazwy i wszystko dzialalo. Jakiej uzywasz przegladarki (jaka wersja) i jaki system operacyjny?
jasiu0811
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #95 : Marzec 03, 2011, 07:45:14 »

witam.
mam takie pytanko czy można wrzucać na ta strone swoje piosenki z PC,ponieważ dużo piosenek nie ma na tej stronie a przydało by sie takie coś  ;p
pozdro;) 
siwy3
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #96 : Kwiecień 30, 2011, 11:17:04 »

zauważyłem pewien problem, stworzone radio samo w sobie działa bardzo dobrze, jedyny problem to częstotliwość odtwarzania utworów - mam listę, na której jest 160 utworów, słuchając radia kilka godzin zawsze się zdarza, że nie które kawałki lecą po 2-3 razy przy czym inne nie są w ogóle odtwarzane, krótko mówiąc mechanizm losowego odtwarzania szwankuje...
R0bson
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #97 : Maj 07, 2011, 03:47:23 »

Witam, jako że możliwość stworzenia własnego radia bardzo mi przypadła do gustu i się świetnie sprawdza chętnie dorzucę swoje uwagi nieco uprzykrzajace korzystanie z niego Mrugnięcie

Player:
- w trybie "Tylko ulubione" brakuje opcji usunięcia utworu z ulubionych
- w trybie "Tylko ulubione" warto byłoby aktywować przycisk dla następnego utworu
- w trybie "Tylko ulubione" jak to napisał kolega wyżej, jest problem z losowaniem utworów, mam listę ponad 400 utworów a zdarza się, że w ciagu dwóch godzin słuchania jeden utwór powtórzy się 3-4 krotnie
- mam problemy z uwierzytelnianiem, zdarza się, że tracę możliwość edycji radia chociaż nie generowałem nowego linka, warto byłoby zastosować logowanie podobne do tego w gotowych kanałach albo najlepiej nie zamykać w jakikolwiek sposób sesji, np tylko powtórne zalogowanie do PS powodowałoby zamknięcie poprzedniej

Tryb edycji:
- umożliwienie sortowania po Wykonawcy, tytule lub dacie dodania
- obok opcji odsłuchania fragmentu umożliwienie odsłuchania całości, czasami ciężko na podstawie fragmentu stwierdzić czy utwór się faktycznie podoba, a trafienie na niego w radiu wraz z zorientowaniem się, że właśnie leci jest mało prawdopodobne Mrugnięcie
login5555
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #98 : Lipiec 07, 2011, 09:49:22 »

Witam jestem tu nowy ....
czy mogę stworzyć odnośnik do swojej stacji z rozszerzeniem *.fpl *.m3u
tak żebym mógł słuchać stacji w winampie fobarze lub innym programie a nie przez przeglądarkę  ??
byłbym bardzo wdzięczny gdyby taka opcja zaistniała Uśmiech
zohan85
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #99 : Październik 22, 2011, 05:31:18 »

Witam jak dla mnie ciekawą funkcją było by stworzenie własnej playlisty Uśmiech tak aby móc ustawić własną kolejność utworów i tak jak w gotowych stacjach wyświetlać utwory które były i które będą i móc w ustawieniach móc ustawić odgórne granie ulubionych lub nie ulubionych tak aby właściciel stacji mógł o tym decydować a nie użytkownik aktualnie słuchający stacji Uśmiech
kente
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #100 : Listopad 24, 2011, 08:14:02 »

Witam!

Czy jest możliwość wprowadzenia polskich znaków do nazwy stacji? bo jakieś krzaczki się wyświetlają:P

Pozdrawiam
Administrator
Administrator
Full Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #101 : Listopad 30, 2011, 04:04:33 »

Witam jestem tu nowy ....
czy mogę stworzyć odnośnik do swojej stacji z rozszerzeniem *.fpl *.m3u
tak żebym mógł słuchać stacji w winampie fobarze lub innym programie a nie przez przeglądarkę  ??
byłbym bardzo wdzięczny gdyby taka opcja zaistniała Uśmiech

Niestety nie ma takiej możliwości z racji zastosowanej technologii.
Strony: 1 ... 5 6 [7]
  Drukuj  

Skocz do: