Witam, jako że możliwość stworzenia własnego radia bardzo mi przypadła do gustu i się świetnie sprawdza chętnie dorzucę swoje uwagi nieco uprzykrzajace korzystanie z niego

Player:
- w trybie "Tylko ulubione" brakuje opcji usunięcia utworu z ulubionych
- w trybie "Tylko ulubione" warto byłoby aktywować przycisk dla następnego utworu
- w trybie "Tylko ulubione" jak to napisał kolega wyżej, jest problem z losowaniem utworów, mam listę ponad 400 utworów a zdarza się, że w ciagu dwóch godzin słuchania jeden utwór powtórzy się 3-4 krotnie
- mam problemy z uwierzytelnianiem, zdarza się, że tracę możliwość edycji radia chociaż nie generowałem nowego linka, warto byłoby zastosować logowanie podobne do tego w gotowych kanałach albo najlepiej nie zamykać w jakikolwiek sposób sesji, np tylko powtórne zalogowanie do PS powodowałoby zamknięcie poprzedniej
Tryb edycji:
- umożliwienie sortowania po Wykonawcy, tytule lub dacie dodania
- obok opcji odsłuchania fragmentu umożliwienie odsłuchania całości, czasami ciężko na podstawie fragmentu stwierdzić czy utwór się faktycznie podoba, a trafienie na niego w radiu wraz z zorientowaniem się, że właśnie leci jest mało prawdopodobne